Trygg - Levende - Inkluderende

Siljan er en friluftskommune i sørøstre del av Telemark med blant annet skog, fine vann med fiskemuligheter, badeplasser og variert natur. I sentrum finner du 2 matbutikker, post-for-butikk, frisør, NAV-kontor, IT-og TAXI, Skredder og Nærmiljøsenter. Siljan har en sentral beliggenhet, med kort avstand til Grenlandskommunene med et godt kollektivtilbud, og 120 km til Oslo, dit også med godt kollektivtilbud.

Det er gode oppvekstvilkår for barn, med barnehage, skole og gode fritidsanlegg, og siljan har et rikt organisasjonsliv med lag og organisasjoner som gir gode tilbud til voksne og barn. 

Det er ca. 2 400 innbyggere i Siljan og det er plass til flere. 

Nærhet til skole, barnehage og flott idrettsanlegg.

Kort avstand til Midtbygda barneskole, Loppedoppan barnehage og Siljan IL's flotte anlegg med kunstgressbane, idrettshall, klatre- og hinderløype og skatepark. Et flott samlingssted for barn og unge i nærområdet.  

Lysløype og flotte turområder

Det er lysløype i umiddelbar nærhet og her kan man omtrent spenne på seg skiene rett utenfor boligen. Ellers er det forøvrig enormt mange fine turmuligheter rett utenfor døra. Bademuligheter i både Heivannet og Galtetjern. Fra tomtefeltet går man direkte ut i mange og flotte turstier. Nærområdet byr også på toppturer til populære Blåfjell, Middagskollane f.fl.